Training terminale thuiszorg organiseren
Training terminale thuiszorg organiseren
05/01/2019
1 min

Training terminale thuiszorg organiseren

05/01/2019
1 min

Terminale oftewel palliatieve zorg organiseren in Nederland is helaas erg ingewikkeld omdat er verschillende instanties en wetgevingen bij betrokken zijn. Daarom wil ik je graag op weg helpen met onderstaande videotraining.

Wat ga je leren in deze gratis training om terminale thuiszorg te organiseren?

In deze training leer ik jou een aantal belangrijke aandachtspunten om deze zorg goed voor je cliënt, je naaste of voor jezelf te organiseren. Ik bespreek daarbij kort de mogelijkheden uit de verschillende wetgevingen en financieringsvormen.

Hoe regel je terminale zorg thuis?

In deze inleidende video:

 

In deze video:

  • Palliatieve/ terminale zorg vanuit de WLz
  • Palliatieve/ terminale zorg vanuit de Zvw
  • Palliatieve/ terminale zorg vanuit de Wmo

 

Ik hoop dat ik je met deze informatie een stuk wijzer heb gemaakt en je inzicht hebt verkregen welke financieringsmogelijkheden er zijn om terminale thuiszorg te organiseren. De training is opgenomen in 2018 waardoor er kleine aanpassingen in de wet kunnen voorkomen.

 

Diana Stassen Ster in ZorgMijn naam is Diana Stassen. Ik help zorgverleners en mantelzorgers beter voor zichzelf én beter voor de ander te zorgen in de laatste levensfase. Zodat er meer rust en minder klachten zijn in deze belangrijke fase van het leven. Ik focus me daarbij voornamelijk op natuurlijke ondersteuningsmogelijkheden.

Een van de methodieken die ik gebruik is hypnosetherapie. Dat gebeurt in mijn praktijk in Maastricht of via een huisbezoek bij mensen thuis. Als wijkverpleegkundige, gezondheidswetenschapper en hypnotherapeut heb ik reeds mooie ondersteuning kunnen bieden ten goede voor een mooi afscheid.

Wil je meer informatie? Neem hier contact met me op.

Reacties
Categorieën