Spiritualiteit bij sterven

Spiritualiteit bij sterven

Sterven is een mystieke gebeurtenis.  Er gebeurt meer dan het stoppen van een ademhaling en het verdwijnen van een hartslag.

Sterven betekent voor mij de separatie van het Lichaam en de Ziel (of je essentie of je bewustzijn).

Spiritualiteit heeft óók een belangrijk hoofdstuk aan het einde van het leven. We mogen hier  aandacht aangeven, want het brengt troost en verlichting.

Spiritualiteit is een breed begrip. Als ik denk aan spiritualiteit en zoals je deze leest en hoort in de podcast Stervensgoed, gaat spiritualiteit over bewustwording en over persoonlijke groei. Voor ieder is dit anders. Ik vraag je ook niet om mijn mening te volgen, maar om te ontdekken wat klopt voor jou. Ik hoop dat ik je met deze blogs en podcasts kan inspireren!


Een glimp van het hiernamaals
0
Een glimp van het hiernamaals

Diana Stassen

Een glimp van het hiernamaals
Goed sterven begint vandaag
0
Goed sterven begint vandaag

Diana Stassen

Goed sterven begint vandaag
Bang voor de dood
0
Bang voor de dood

Diana Stassen

Bang voor de dood