Hypnotherapie om klachten te verminderen in de palliatieve fase
Hypnotherapie om klachten te verminderen in de palliatieve fase

Hypnotherapie om klachten te verminderen in de palliatieve fase

 


Hypnose (uit het Grieks ὑπνος hupnos, slaap) is een kunstmatig geïnduceerde trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Dat klinkt misschien heel spannend, maar dat valt reuze mee.


Iedereen is gedurende de dag vaker in hypnose!

Hypnose is niks meer of minder dan een bewustzijnstoestand.

Net zoals wanneer je slaapt, wanneer je focus hebt of wanneer je aan het lezen bent ook een bewustzijnstoestand is. Met hypnotherapie ga je onder leiding van de hypnotherapeut een bewustzijnstoestand oproepen die het mogelijk maakt supersnel veranderingen in je overtuigingen, gedrag en gewoonten te maken.

Hypnose wordt vandaag de dag steeds meer toegepast omdat de resultaten verbluffend zijn.

Hypnose is een heerlijke vorm van ontspanning en dus een zeer aangename manier om aan jezelf te werken.

Het wordt steeds meer toegepast in de sport, voor prestatieverbetering en voor diegene die meer uit zich zelf willen halen.

Ook voor het bestrijden van psychosomatische klachten (zoals chronische (buik)pijn, angstaanvallen, burn-out) is hypnose wetenschappelijk bewezen.

Hypnose is uitermate geschikt om jou te ondersteunen, omdat het een prettige ervaring is.

Praktijk Ster in Zorg in Maastricht ondersteunt mensen met een terminale ziekte met klachten zoals misselijkheid, vermoeidheid, slecht slapen, angst en pijnklachten. Daarnaast kunnen betrokken familieleden en zorgverleners steun vinden met rouw en verliesverwerking, stress en burn-out klachten, balans vinden en grenzen stellen.

Reactie plaatsen

Op de hoogte blijven van (gratis) workshops en trainingen over stervensbegeleiding?