De reis van zakenvrouw naar levenseinde doula
levenseindedoula-marina
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
01/03/2024
0 min

De reis van zakenvrouw naar levenseinde doula

01/03/2024
0 min

Podcast Aflevering 124: "Van Zakenvrouw naar Levenseinde Doula"

In deze boeiende aflevering van de Stervensgoed podcast hebben we het genoegen om te praten met Marina van Rossum, een vrouw die haar leven compleet omgooide na het ervaren van grote persoonlijke verliezen. Dit gesprek biedt diepgaande inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren omgaan met groot verlies, het begrijpen van de ervaringen van naasten bij euthanasie, en het maken van moedige keuzes in het leven.

Marina's verhaal is niet alleen een inspiratiebron, maar biedt ook praktische adviezen en perspectieven over het werk van een stervensgoed levenseinde doula. Ze deelt haar ervaringen en inzichten over de kracht van veerkracht en transformatie na persoonlijk verlies en hoe ze haar carrière als zakenvrouw achter zich liet om een zinvolle en verrijkende rol als levenseinde doula op zich te nemen.

Deze podcast is bijzonder geschikt voor iedereen die meer wil leren over het omgaan met grote veranderingen in het leven, het ondersteunen van geliefden tijdens het euthanasieproces, en voor diegenen die overwegen om zelf een pad in stervensbegeleiding te volgen. Luister naar het verhaal van Marina en laat je inspireren door haar moedige keuzes en de veranderingen die ze teweegbracht in haar leven en het leven van anderen.

Je beluistert de podcats hier:

 

👉🏻Je luistert de podcast Stervensgoed ook via apple en Spotify

Marina van Rossum


Reacties
Categorieën