Het persoonlijke verhaal van levenseinde doula Merel over afscheid nemen van haar ouder
ervaringsverhaal-overlijden-moeder
Ervaringen over het levenseinde
Ervaringen over het levenseinde
05/16/2024
1 min

Het persoonlijke verhaal van Stervensgoed levenseinde doula Merel over afscheid nemen van haar moeder

05/16/2024
1 min

🌟 Openhartig gesprek over leven, liefde en verlies 🌟

Merel deelt haar persoonlijke ervaring over hoe het ziekte- en overlijdensproces van haar moeder haar leven transformeerde. Verhalen zoals die van Merel zijn kostbaar omdat ze ons inzicht en herkenning bieden, en ons eraan herinneren dat we niet alleen zijn in onze rouw.

In deze nieuwe aflevering van de Stervensgoed podcast duiken we in:

  • Merel's onverwachte reis naar stervensbegeleiding:van werken bij een pensioenadministrateur naar het volgen van een opleiding tot levenseinde doula, juist toen haar moeder ernstig ziek werd.
  • De kracht van openheid en kwetsbaarheid: hoe Merel leerde dat eerlijk en open zijn over de dood én het leven essentieel is voor echte verbinding
  • De impact van verlies op persoonlijke groei: Merel deelt hoe het verlies van haar moeder haar kijk op leven en dood diepgaand veranderde en haar hielp haar ware roeping te vinden.

Deze podcast nodigt je uit om de waarde van kwetsbaarheid te verkennen, zowel in gesprekken over de dood als over het leven. Laat je inspireren door Merel's verhaal en ontdek hoe deze gesprekken niet alleen over verlies gaan, maar ook een viering van leven en liefde zijn.

➡️ Voel je geraakt door deze thema's of ben je geïnteresseerd in diepgaande gesprekken?

Luister naar deze ontroerende aflevering

Ik wens je veel inspiratie,

Liefs Diana

Verpleegkundige & (oprichter van) stervensgoed levenseinde doula👉🏻Je beluistert de podcast Stervensgoed ook via apple en Spotify


Blijf hier op de hoogte van (gratis) workshops over ondersteunen in de laatste levensfase.

Reacties
Categorieën