Naderende dood herkennen
naderende dood herkennen
Stervensproces
Stervensproces
12/22/2022
1 min

#99 Tekens van een naderende dood herkennen bij ouderdom en 'uitbehandeld zijn'

12/22/2022
1 min

"Mijn vader is gediagnosticeerd met kanker. Ze hebben hem vertelt dat hij uitbehandeld is en dat de levensverwachting in maanden uit te drukken is. Ze kunnen niks meer voor hem betekenen. 

Hoe weet ik nu wanneer de tijd daar is? Hoe kan ik me voorbereiden op zijn sterven als ik niet weet of hij nog weken of maanden de tijd heeft?"

In deze podcast Stervensgoed #99

👉🏻3 tekens hoe je een naderende dood herkent

👉🏻Waarom ik jeuk krijg van deze zin: "U bent uitbehandeld; we kunnen niks meer voor u doen" (en hoe we deze zin beter kunnen formuleren).

Beluister de podcast hier:

👉🏻Je ontvangt de inzichten ook via apple en Spotify. Reageren op Stervensgoed podcast? Graag! Dat kan onder dit blog! 

Een naderende dood herkennen

Er zijn vele tekens die een naderende dood bij ouderdom en "uitbehandeld zijn" aankondigen. Een Stervensgoeddoula kan je precies vertellen welke andere symptomen en voortekens voor de dood zijn. Hier lees je hoe je een Stervensgoed doula wordt.

Ieder mens heeft een uniek stervensproces en tegelijkertijd zijn er universele tekens te herkennen dat het overlijden dichterbij komt.

In de podcast: 'een naderende dood herkennen bij ouderdom en 'uitbehandeld zijn' bespreek ik 3 symptomen die door iedereen makkelijk te herkennen zijn, als je weet welke het zijn.

Voorbereiden op een naderende dood

Er komt veel op je af als je zorgt in de laatste levensfase. Heb je aan alles gedacht?

Ik heb een checklist voor je gemaakt ter voorbereiding als je dierbare thuis komt te sterven. Je kunt deze hier GRATIS downloaden.

Reacties
Categorieën