Krachtige energie oefening die het verschil maakt aan het sterfbed
energie-oefening-sterfbed
Spiritualiteit bij sterven
Spiritualiteit bij sterven
02/08/2024
0 min

Krachtige energie oefening die het verschil maakt aan het sterfbed

02/08/2024
0 min

De laatste levensfase brengt veel onzekerheden met zich mee, en hoewel we niet alles in de hand hebben, is er een manier waarop we altijd positief kunnen bijdragen. In deze Stervensgoed podcastaflevering verkennen we de kracht van intentie en energie aan het sterfbed, en onthul ik een eenvoudige, maar diepgaande oefening die het verschil kan maken in deze betekenisvolle momenten.

Deze aflevering duikt in het concept van energie en intentie, iets dat vaak als ontastbaar of geheimzinnig wordt beschouwd. Laten we het concept vooral  concreet en toepasbaar voor je maken, zelfs in situaties die kunnen overweldigen.

Ontdek hoe je, door middel van deze krachtige oefening, rust, vertrouwen en een positieve sfeer kunt bevorderen, ongeacht of je een professionele zorgverlener bent of een dierbare ondersteunt.

 Luister nu naar aflevering #129 "Een krachtige oefening die het verschil maakt aan het sterfbed" voor stap-voor-stap instructies en inzichten die de manier waarop je ondersteuning biedt, kunnen transformeren.

Reacties
Categorieën