Kerst meditatie
kerst-meditatie
12/23/2022
2 min

Kerst [meditatie]

12/23/2022
2 min

Kerst is een tijd van licht én donker. We ervaren verbondenheid met onze dierbare én het gemis van mensen die zijn overgegaan. Of misschien van een ander verdriet wat we kennen in het leven.

Het is er allebei én het mag er ook allebei zijn.

In de podcast Stervensgoed aflevering 100 (❣️) heb ik een meditatie voor je opgenomen die je licht helder laat stralen voor jezelf en je dierbaren (zowel je dierbaren die leven, als diegene die zijn overleden). Alles mag er zijn; de vreugde, het donker en het licht.

Krachtige kerst meditatie

Geniet van deze meditatie en ik wens je warmte, verbondenheid en vooral veel licht in jezelf.

Dol op kerst of juist niet?

 Misschien ben je dol op kerst, wellicht heb je er een hekel aan of heb je een haat-liefde verhouding met kerst?

Speciaal voor jou heb ik voor deze laatste dagen van het jaar de Magische feestdagen bundel samengesteld. Een combinatie van hartverwarmende en krachtige oefeningen die een fundament geven als je wilt gaan ondersteunen in de laatste levensfase (of dit reeds al doet).

 👉🏻 Perfect, wanneer je dol bent op kerst en dieper in de ‘vibe’ van verbinding wilt zakken.

 👉🏻 Perfect, als je niet (helemaal) lekker in je vel zit omdat je iemand of iets moet missen tijdens de feestdagen.


Valkuilen aan het sterfbed voorkomen met deze tools


Deze bundel bevat 3 powervolle tools om zelf toe te passen (ik gebruik ze ook als ik niet lekker in mijn vel zit) of om waardevolle ondersteuning aan te bieden.

magische feestdagen bundelIn deze magische bundel heb ik de concrete tools voor je verzameld die de grootste valkuilen van (vrijwillige) ondersteuners aan het sterfbed voorkomen.

Wat ga je ontdekken in deze bundel:

 👉🏻 Training 1 Hoe je in 7 stappen vertrouwen vergroot (essentieel als je ondersteunt in de laatste levensfase (of dit wilt gaan doen). Vertrouwen is de basis van coaching en hulpverlening)

 👉🏻 Training 2 Vergeving. Bevrijd jezelf van vastzittende emoties die je niet meer dienen. (Vergeving komt ALTIJD ter sprake aan een sterfbed. Soms letterlijk, soms tussen de regels door. Je ontvangt tools hoe je daarbij helpt)

 👉🏻 Training 3 Grenzen stellen. Ontdek hoe je jezelf beschermt wanneer je geconfronteerd wordt met heftige emoties en wanneer mensen misbruik maken van jouw goedhartigheid, zonder afstandelijk of 'koud' te worden.


Normaal is deze bundel beschikbaar voor €111,-
Met de kortingscode ontvang je maar liefst €49,- korting op deze bundel en investering je slechts € 62 voor de magische feestdagen bundel met meer dan 4 uur aan videomateriaal.

 Je kortingscode is KERST

 Gebruik de kortingscode KERST om te profiteren van deze feestelijke aanbieding. De korting is geldig t/m 31 december 2022.

 Na de aanmelding kun je gelijk aan de slag!

--->  AANMELDEN


 Fijne kerstdagen!

 Van hart tot hart,


 Diana

Reacties
Categorieën