Webwinkel Meditaties liefdevolle en rustgevende stervensbegeleiding

Praktische tools en online trainingen om passend te ondersteunen in de laatste levensfase

vertrouwen-meditatie

Breng vertrouwen aan het sterfbed

Ervaar rust en ontspanning tijdens (en ter voorbereiding op) het waken aan het sterfbed met deze helende meditatie. Door middel van deze krachtige visualisatie, biedt deze meditatie een moment van innerlijke rust en ondersteuning voor zowel de stervende, als de naaste(n), als de zorgverlener. Deze meditatie helpt bij het loslaten en accepteren van de situatie en biedt ruimte voor een gevoel van vertrouwen, troost. 

Nu 15, -

hoe-neem-je-afscheid

Leer afscheid nemen

Ontdek helende inzichten en praktische handvatten voor gesprekken in de laatste levensfase. Leer omgaan met uitdagende emoties en vind de juiste woorden die troost en begrip brengen. 

Transformeer je communicatievaardigheden in de meest betekenisvolle momenten met deze concrete en praktische 4 stappen methode om woorden te geven aan afscheid nemen.

Geschikt voor (aankomend) zorgprofessionals, vrijwilligers en naasten.

Voorbereid-levenseinde

Bereid je voor op een liefdevolle laatste levensfase

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, anderen wilt ondersteunen, of gewoon meer wilt weten, deze cursus is een schatkist vol praktische, emotionele, spirituele, financiële en juridische inzichten die helpen een passend levenseinde te organiseren. 

Laat je begeleiden naar een levenseinde vol rust, helderheid en positieve kracht, perfect afgestemd op jouw unieke situatie. 

👉🏻 Meteen starten

👉🏻 Inclusief levenseinde plan