Webwinkel Meditaties liefdevolle en rustgevende stervensbegeleiding

Meditaties, praktische en spirituele handvatten als je ondersteunt in de laatste levensfase

Aan het sterfbed kan meditatie een krachtig instrument zijn, vergelijkbaar met een kalme oceaan die rust en helderheid brengt te midden van de woelige storm van emoties en gedachten. Het is een moment waarop de ziel de overgang maakt naar een andere dimensie, en meditatie kan de reis vergemakkelijken en verrijken.

Je kunt de meditatie gebruiken ter voorbereiding als je waakt, tijdens het waken (aan het sterfbed) of na een overlijden. Het stelt in staat om gedachten en emoties te observeren zonder oordeel, waardoor je dieper contact kunt maken met je ware essentie en een gevoel van verbondenheid met iets groters kunt  ervaren.

meditatie-waken-sterfbed

Begeleiden van de Ziel: Een Helende Meditatie tijdens waken aan het Sterfbed

€15,-

Ervaar rust en ontspanning tijdens het waken aan het sterfbed met deze helende meditatie. Door middel van deze krachtige visualisatie, biedt deze meditatie een moment van innerlijke rust en ondersteuning voor zowel de stervende als de naaste(n). Deze meditatie helpt bij het loslaten en accepteren van de situatie en biedt ruimte voor een gevoel van vertrouwen, troost en heling
verbinding-ziel

Verbinding met je ziel: Een meditatie voor het Overwinnen van Angst voor de dood en sterven. €15,-

Deze meditatie is speciaal ontworpen om je te helpen bij het overwinnen van angst voor de dood en je te verbinden met je ware zelf. Door te ontspannen en diep te ademen, zal de meditatie je begeleiden naar een diepere bewustwording van wie je daadwerkelijk bent en het loslaten van de angst voor het onbekende. Door deze verbinding te ervaren, kun je innerlijke rust vinden en het leven op een meer vertrouwde en bevredigende manier ervaren.

Power sessies

(meditatie en masterclass in één)

Powersessie Grenzen stellen €37,-

Concrete handvatten hoe je grenzen stelt als je zorgt ( en dit ten koste van jezelf gaat).
vertouwen--powersessie-

Powersessie Vertrouwen €37,-

Concrete handvatten hoe je in 7 stappen vertrouwen brengt.

Powersessie Vergeving €37,-

Concrete handvatten en meditatie hoe je jezelf en anderen vergeeft.