Waarom juist jij iets zou mogen doen met stervensbegeleiding
Waarom juist jij iets zou mogen doen met stervensbegeleiding
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
03/29/2024
1 min

Waarom juist jij iets zou mogen doen met stervensbegeleiding

03/29/2024
1 min

>> Om de mogelijkheden in stervensbegeleiding te ontdekken die bij jou passen; volg je de workshop Ontwaak de levenseinde doula in jou op 6 april 2024. Te laat? Blijf hier op de hoogte van (gratis) workshops over ondersteunen in de laatste levensfase.


In deze aflevering van de Stervensgoed podcast

  • Je ontdekt waarom stervensbegeleiding niet alleen voorbehouden is aan professionals met een medische achtergrond, maar openstaat voor iedereen met passie en betrokkenheid.
  • Luister naar mijn persoonlijke verhaal van twijfel en ontdekking en hoe een retraite bij Janosh mij fundamentele inzichten bracht over de essentie van werken in stervensbegeleiding.
  • Leer over de waarde van actie en ervaring boven eindeloze zelfontwikkeling en zelftwijfel. Het belangrijkste is om te starten vanuit passie en plezier.
  • Begrijp hoe jouw unieke bijdrage het verschil kan maken in de stervensbegeleiding en hoe je, door simpelweg te beginnen, obstakels en twijfels kunt overwinnen.

Deze podcast is een uitnodiging om de stappen te zetten die nodig zijn om je pad in stervensbegeleiding te verkennen en te volgen, gedreven door passie en het plezier dat dit werk met zich meebrengt.👉🏻Je luistert de podcast Stervensgoed ook via apple en Spotify

Ontdek je potentieel in stervens- en rouwbegeleiding in de aankomende workshop "Ontwaak de Levenseinde Doula in Jou". Deze workshop is gericht op iedereen die zich aangetrokken voelt tot dit werkveld en meer wil leren over hoe ze hun passie kunnen volgen en een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren.

Wekelijkse inspiratie ontvangen over ondersteunen in de laatste levensfase? Meld je hier aan

Reacties
Categorieën