Een bijzondere ontmoeting op de golven van Culture Coated
podcast culture coated
Spiritualiteit bij sterven
Spiritualiteit bij sterven
02/22/2024
1 min

Een bijzondere ontmoeting op de golven van Culture Coated

02/22/2024
1 min

Recent had ik de eer om deel te nemen aan een podcast van het radioprogramma Culture Coated, een platform dat niet alleen ruimte biedt voor diepgaande gesprekken maar ook unieke verhalen naar voren brengt. Deze aflevering was voor mij niet zomaar een gesprek; het was een samenkomen van verleden, heden en toekomst, verweven met vriendschap, literatuur, muziek en levensinzichten.

Het meest opmerkelijke aspect van deze ervaring was het delen van de microfoon met Maike Liselot van Meulen en mijn dierbare vriendin, Lisette Orgelist. Onze band, gesmeed in de wateren van onze jeugd bij de zwemclub, heeft alle stormen doorstaan en is alleen maar sterker geworden.


 Lisette's reis naar het schrijverschap begon op een bijzondere manier. Een sjamanistische workshop over trance-reizen, waar we samen aandeelnamen, ontsloot een fontein van creativiteit. Terwijl we terugreisden van Amersfoort naar Maastricht, werd Lisette bezocht door visioenen die zo krachtig waren dat ze geen andere keuze had dan ze op papier te zetten.

 Dit was het begin van "Strijders van Licht," een serie die lezers meeneemt op een avontuurlijke tocht door een wereld vol magie, moed, en mystiek. De verhalen van Lisette zijn zowel verrijkend als entertainend. Je vindt haar inspirerende boeken hier

 Voor de liefhebbers van spirituele en avontuurlijke literatuur, nodig ik je uit om Lisette's werken te verkennen en duik dieper in de wereld van Culture Coated door deze podcast te beluisteren.

Voor meer informatie over Maaike Liselot van Meulen en haar bijdragen, volg deze link.

Presentator Wil Willems voegde een laag van introspectie en verkenning toe, waardoor luisteraar worden uitgenodigd om deel te nemen aan onze reis van verbinding.Je vindt hier zijn podcast Culture coated.

Beluister hier onze podcast 👇🏻


Reacties
Categorieën