Het taboe voorbij met Yvonne van Houdt over leven, dood en rouw op het Festival voor Mijn Dood
festival-voor-mijn-dood
Ervaringen over het levenseinde
Ervaringen over het levenseinde
05/24/2024
0 min

Het taboe voorbij met Yvonne van Houdt over leven, dood en rouw op het Festival voor Mijn Dood

05/24/2024
0 min

In deze gloednieuwe aflevering van de Stervensgoed podcast klets ik gezellig met Yvonne van Houdt, een expert op het gebied van rouw. We duiken samen in het belang van openhartig praten over sterven, rouw en het levenseinde.

We pakken het onderwerp van het Festival voor Mijn Dood aan, een toffe bijeenkomst die deze zware thema's op een lichte en toegankelijke manier aankaart. Dit festival was eerst in 2020 en komt nu terug op 28 september 2024. 

Met workshops, lezingen, muziek, kunst en meer, is het de perfecte plek om op een relaxte manier over het onderwerp dood en sterven te praten.

Ik was super benieuwd hoe Yvonne met het idee voor zo'n festival kwam. Hoe begin je zoiets en waarom is het zo belangrijk om de vele kanten van leven en dood te bespreken? Kan dat ook op een simpele en speelse manier? En waarom wordt Yvonne eigenlijk blij van dit 'zware werk'?

Duik in deze podcast en ontdek hoe het Festival voor Mijn Dood tot leven kwam. Wil je meer weten over het festival? Klik hier om meer te ontdekken.

Luister naar het interview via de podcast hier, of bekijk de video.

Geniet ervan en hopelijk geeft het je veel inspiratie!

Liefs, 

Diana

Podcast Stervensgoed


👉🏻Je beluistert de podcast Stervensgoed ook via apple en Spotify

Wil je je verdiepen in stervensbegeleiding? Download hier de checklist met 100 aandachtspunten over ondersteuning in de laatste levensfase!

Reacties
Categorieën