Je praktijk starten als stervensbegeleider, voorkom deze fouten
praktijk starten als stervensbegeleider
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
Praktijk groei als levenseinde doula en stervensbegeleider
09/21/2021
1 min

De 6 meest gemaakte 'fouten' door stervensbegeleiders die een praktijk starten

09/21/2021
1 min

Je praktijk starten als stervensbegeleider

Veel mensen voelen het verlangen om weg te gaan uit loondienst om zinvol en waardevol werk te doen. Werk dat echt bij hun talenten past en het verschil maakt. Het huidige systeem waarin ze moeten werken en waar steeds meer menselijkheid verdwijnt, knelt steeds meer. Maar hoe start je een praktijk als stervensbegeleider?

Veel aankomend stervensbegeleiders voelen zich uitgenodigd 'iets' met hun talenten te gaan doen, maar weten niet zo goed hoe ze dit in de praktijk moeten brengen.

Welke fouten maken stervensbegeleiders als ze voor zichzelf willen beginnen?

Een praktijk opbouwen om mensen te begeleiden rondom het stervensproces, bij rouw en verlies is niet gemakkelijk. Naast dat je goed in je vak als stervensbegeleider bent, ben je ook ondernemer en pionier. Dat is iets wat de meeste mensen vergeten als ze als zzp'er aan de slag willen. Daarnaast zijn er nogal wat valkuilen waar mensen invallen.

Ik weet ze zo goed, omdat ik in iedere valkuil gevallen ben.   

Ik deel ze met jou zodat je deze ‘fouten’ niet hoeft te maken.

In deze podcast aflevering # 33 van Stervensgoed onthul ik 6 meest voorkomende fouten die ik tegenkom in de praktijk als mensen een praktijk willen starten, maar waarbij het niet lukt.

Of bekijk de opname van de masterclass een ster in stervensbegeleiding


Wil je ook een praktijk starten rondom rouw, verlies, stervensbegeleiding op een integere manier? Maar weet je niet zo goed hoe je aan nieuwe cliënten komt of hoe je een realistisch plan maakt (wat wel lukt)?

 Ik nodig je uit voor een gratis adviesgesprek waar ik met je meedenk welke eerstvolgende stap je het beste zet. Je plant je afspraak hier.Reacties
Categorieën