Expert rust in de laatste levensfase
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Diana & Ster in Zorg

Persoonlijk kennismaken?Plan een gratis Bakkie Troost gesprek met Diana

Ik voel het als mijn taak om je te ondersteunen bij ongeneeslijke ziekte en in de laatste levensfase zodat je rust ervaart

Ik sta voor warmte, kracht en verbinding. Ik geloof in een mooi afscheid dat troost bevordert.


Mijn eerste ervaring met een stervende

De eerste keer dat ik in contact kwam met een stervende, was toen mijn oma overleed. Het was ontroerend, mooi en verdrietig tegelijk. Later in mijn praktijk als wijkverpleegkundige heb ik veel mensen zien sterven. 

Het verbaast me steeds opnieuw hoe verschillend het verloop van de laatste levensfase is. Sommige mensen gaan tevreden dit leven uit, terwijl andere mensen vooral hectiek, pijn en onrust ervaren.


Hoe kan dat?

 

Hoe kan het dat de ene persoon in een soortgelijke situatie kwaliteit van leven ervaart terwijl de ander lichamelijk en geestelijk pijn ervaart?

 

In de reguliere zorg wordt aandacht besteed aan het beter maken van het lichaam. 

Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat er andere factoren zijn die ziekte bevorderen of juist de gezondheid bevorderen.

Deze andere factoren zoals stress, omgeving, relaties, spiritualiteit, emoties kunnen we op een natuurlijke en zachte manier positief beïnvloeden.

Ik ben ervan overtuigd dat ons lichaam ondersteuning nodig heeft om te genezen, maar onze geest ook. Het werken aan onze emoties, gevoelens en gedachten, levert een belangrijke bijdrage aan onze gezondheid en welbevinden.

Ik geloof in rust en kracht wanneer het gaat om het zelfhelend vermogen te stimuleren. Dat wil niet zeggen dat we beter worden, wel dat we ons beter voelen.

Over Diana Privé

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, praktisch bezig is en resultaatgericht werkt. Ik hou van humor en van lichtheid. Ik hou van mensen en gezelligheid. Ik woon sinds enkele jaren samen met Frank (die ook werkt met hypnotherapie) in Maastricht. Frank heeft twee prachtige volwassen dochters.

Ik hou van gezelligheid, reizen en de Bourgondische levensstijl.

Ik stop liefde, warmte en aandacht in mijn werk. Ik ben geïnteresseerd in mensen en geloof in echt contact. In verbinding.

Mijn droom

Ik droom ervan om (heel veel) mensen bewust te maken hoe belangrijk de laatste levensfase is. Ik wil het taboe bespreekbaar maken zodat mensen een mooi en heilzaam afscheid hebben. Waar vertrouwen, kracht en verbinding is.


Met het verspreiden van podcasts en blogs is de ondersteuning voor iedereen beschikbaar. 

 Wil je op een laagdrempelige manier met mij in contact komen? Dan kun je terecht voor een Bakkie Troost gesprek, waarin we via een online afspraak praten over het levenseinde, verdriet en concrete oplossingen (indien wenselijk).

Deskundigheid en jarenlange ervaring

Ster in Zorg is opgericht in 2006, toen begon ik als wijkverpleegkundige gespecialiseerd in de palliatieve zorg. Ik studeerde aan de Universiteit van Maastricht als gezondheidswetenschapper (Public Health). Het menselijk denken, het brein, natuurlijke geneeswijzen en gedachtekracht blijven mijn aandacht trekken en ik volgde uitgebreide opleidingen in NLP, hypnotherapie, IEMT-methodiek, meditaties en mindfulness.


 HBO-Verpleegkundige en gezondheidswetenschapper

NLP practitioner, NLP Master en NLP-trainer

Gecertificeerd Hypnotherapeut IRH.

Carcinos (hypnotherapie bij mensen met kanker en ernstige ziektes)

Ericksonian Hypnosis

IEMT 

IEMT bij zelfliefde

 

Klik hier voor mijn uitgebreide cv

Link naar mijn BIG registratie.

Lees hier een interview in blad 'Lebe Lebe'

Lees hier een interview uit in Maastricht

Kwaliteitskeurmerken

Mag ik je ondersteunen?

Persoonlijk advies over zorgen voor een ongeneeslijk zieke dierbare ?

In een Bakkie Troost gesprek geef ik je advies wat de eerste stap is die je het beste kunt zetten zodat er meer rust is en de zorg goed is geregeld. Zodat complicaties worden voorkomen en je dierbare de beste zorg ontvangt. Dit   gesprek bied ik gratis aan. Schrijf je in via onderstaande button.

50%
Ja, ik wil een waardevol afscheid organiseren
Ja, ik wil persoonlijk advies