Begeleiding familieleden

1 op 1 Coaching voor familieledenUw dierbare is getroffen door een levensbedreigende ziekte en dit heeft een grote impact op uw leven. 

U voelt zich machteloos, wat kunt u doen?

Hoe gaat u de toekomst regelen?

U heeft vragen over praktische zaken over het toekomstige overlijden, terwijl de emoties helder nadenken en beslissingen nemen moeilijk maakt.


 Er komt enorm veel op u af. 

U heeft vragen over het regelen van (thuis)zorg en het leven in de laatste fase als de gezondheid verslechterd.

U heeft meer vragen dan antwoorden.


Mijn begeleiding biedt ondersteuning met het regelen van praktische zaken, en ondersteuning in het omgaan met verdriet en onrust. Een duidelijk stappenplan verminderd gevoelens van machteloosheid. Zo ontstaat er meer rust en overzicht in de situatie.


Wat kunt u verwachten van de ondersteuning?


Resultaten van de 1 op1 begeleiding zijn:


- Concreet stappenplan en plan van aanpak hoe de zorg thuis (of ergens anders) te organiseren/regelen.

- Minder gevoel van machteloosheid

- Ondersteuning en houvast in het omgaan met de moeilijke situatieAls wijkverpleegkundige maak ik gebruik van coachtechnieken en ondersteuning uit de aanvullende/alternatieve geneeskunde. U kunt denken aan ontspanningsoefeningen, aromatherapie en massagetechnieken.


Heeft u vragen dan kunt u bellen, mailen of appen. Gewoon om kennis te maken geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Diana Stassen Telefoonnummer: 06-24 14 43 71Ik geef u eerlijke uitleg wat mogelijk is en kan u verder helpen of eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon.


De ondersteuning kan zowel als huisbezoek (regio Zuid-Limburg), als online worden gegeven.


Informatie over tarieven en vergoedingen vindt u hier.


N.B. Deze ondersteuning is geen vervanging voor medische hulp. Ik ben geen arts. De begeleiding is prima te gebruiken als aanvulling op reguliere behandelingen.