Stervensbegeleiding, rouw en verlies Agenda workshops en training

Agenda workshops en training

Powersessie Vergeving; open je hart

Zaterdagochtend 8 oktober om 10.00

Wat de toverstok voor Harry Potter is, is de power sessie voor de helden aan het sterfbed. Ze geven je de kracht en ondersteuning die je nodig hebt om je taak te vervullen als je ondersteunt aan het sterfbed. Hier lees je alles over de kracht van de power sessies.


Iedere maand staat een belangrijk thema centraal. In deze editie draait het om vergeving. Vergeven helpt om los te laten en is essentieel om zonder zwaarte te leven. Een belangrijke skill om het leven (én ook de dag) af te sluiten in vrede. Het draagt bij aan levensvreugde en smelt de muren om je hart.


Praktische informatie

Duur: 60-90 min online via zoom, zaterdag 8 oktober 2022

Investering: € 37,- inclusief 1 jaar lang toegang tot de opname

Gratis Masterclass liefdevolle & praktische stervensbegeleiding

Maandag17 oktober 2022 19.30

Praktische en slimme manier om laagdrempelig kennis te maken met een visie over leven, sterven en hoe we daarbij kunnen ondersteunen.

De dood is springlevend editie 2022

2- 8 november 2022

De 2de editie van deze 5 -daagse masterclass beloofd nog fantastischer dan de eerste editie te worden.

(En dat wil wat zeggen 😉!).

In deze 5-daagse masterclass duiken we op een verrassende manier in het leven en sterven. We ontvangen internationale bekende experts die we de hemd van het lijf gaan vragen over spiritualiteit, de ziel, holistische geneeskunde, wat er gebeurt na de dood, euthanasie, beter omgaan met rouw en nog veel meer. 

We  hebben grootste namen verzameld: Drs. Roy Martina, Drs. Chantalle Burgers, Drs. Bert Keizer, Irene Kersten, Winny bos en Diana Stassen MSc. Én je bent in de gelegenheid om je vragen stellen aan de experts.

We trappen af op woensdagavond 2 nov 2022 (andere datums: 3 , 4 , 7 en 8 november in de avond)

Ticket €97,- excl. BTW

Powersessie; Vertrouwen en innerlijk weten

Zaterdagochtend 12 november

De powersessie is een ontspannende, hartverwarmende en snelle manier om je energetische frequentie te verhogen. Wat de toverstok voor Harry Potter is, is de powersessie voor de helden aan het sterfbed. Ze geven je de kracht en ondersteuning die je nodig hebt om je taak te vervullen als je ondersteunt aan het sterfbed. Hier lees je alles over de kracht van de powersessies. Iedere maand staat een belangrijk thema centraal. In deze editie draait het om vertrouwen en innerlijk weten. Diep vertrouwen is de tegenhanger van angst. Vertrouwen geeft rust en is ontspannend. Het helpt tegen nervositeit en stress. Om te ondersteunen in de laatste levensfase is vertrouwen kunnen geven een must.


In deze bijeenkomst ervaar je een mix van oefeningen, meditaties, visualisaties, hypnose en technieken die bijdragen aan welbevinden, comfort en helende transformaties. Laat je verrassen.


Praktische informatie

Duur: 60-90 min online via zoom, zaterdag 12 november 2022 om 10.00

Investering: € 37,- inclusief 1 jaar lang toegang tot de opname

Powersessie; Grenzen stellen als je zorgt

Zaterdagochtend 10 december

De powersessie is een ontspannende, hartverwarmende en snelle manier om je energetische frequentie te verhogen. Wat de toverstok voor Harry Potter is, is de powersessie voor de helden aan het sterfbed. Ze geven je de kracht en ondersteuning die je nodig hebt om je taak te vervullen als je ondersteunt aan het sterfbed. Hier lees je alles over de kracht van de powersessies.


Iedere maand staat een belangrijk thema centraal. In deze editie draait het om grenzen stellen als je zorgt. Niks is zo uitdagend om goed voor jezelf te zorgen als anderen afhankelijk van je zijn. Het schuldgevoel, het pleasen, anderen willen helpen, het gaat vaak ten koste van jezelf. Dat stopt met deze powersessie waar we aan de slag gaan met liefdevol grenzen stellen.


Praktische informatie

Duur: 60-90 min online via zoom, zaterdag 10 december 2022 om 10.00

Investering: € 37,- inclusief 1 jaar lang toegang tot de opname

Stervensgoed doula

Stervensgoed doula jaartraject

Februari 2023

 Een traject waarin je dichter bij je ware essentie komt en ontdekt hoe je op een dieper level ondersteunt bij leven en sterven. Dat is mijn belofte aan jou.                 

Dit jaartraject is alleen voor mensen die volledige commitment tonen, verantwoordelijkheid nemen en klaar zijn voor verdieping.                 

Het Stervensgoed doula jaartraject is een transformerende reis. Het is een membership, coaching en training in één.

Maximaal 10 plekken

Ervaringen van deelnemers

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Kennis en inzicht

Uitstekende service en plezierige communicatie

 

Diana betekent een stabiele factor in onze dienstverlening

Serena van Doorn zzp'er in de zorg  

Een prettige samenwerking, waarbij ik voel dat ik op je kan rekenen en voor advies bij jou terecht kan.

Je komt heel evenwichtig over, wat rust uitstraalt. Door een combinatie van betrokken hartelijkheid en realistische nuchterheid, voelen mensen vertrouwen in jou en weten ze gauw wat ze aan je hebben.

In palliatieve zorgsituaties vind ik het een heel fijn idee, dat jij stand-by wilt staan.

Gerard Zwaak 

Perfecte samenwerking je regelt voor mijn zorg clienten perfect de indicatie en herindicatie nooit een afwijzing gehad van zorgverzekeraar als mijn personeel en zzp vragen hebben kunnen ze je altijd advies vragen je hebt heel veel kennis en ervaring

Gerlie Corvers, Meandergroep 

Het leukste aan de training vond ik 'de energie aanvoelen' oefening.

 Je wordt bewust van je eigen energie en hoe dit op cliënten/ bewoners en de familie invloed heeft.

Ik geef de training een 8.

Chantal van der Heijden 

Ik raad deze training aan bij collega's omdat je zeer duidelijk leert hoe je juist jezelf kunt gebruiken in deze.

Het leukste vond ik dat de groep klein was en veel interacties was. Zeer bekwame en rustige docente en veel oefenen met elkaar.

Anoniem 

Ik vond het leukste aan de training de afwisseling van theorie/praktijk. 

Heerlijke lunch en veel herkenning.

 Fijne docente, duidelijk, rustig in uitleg.