Diensten voor zorgverleners

Je wilt goed voor de ander én goed voor jezelf zorgen

De balans vinden is vaak moeilijk

Je werkt (regelmatig) in de palliatieve zorg of terminale zorg. Je komt heftige emoties tegen zoals angst, verdriet en boosheid. Je cliënten en patiënten maken zoveel mee en jij bent er steeds getuige van. 

Je kunt goed luisteren en de behoeften van mensen perfect inschatten.

Je bent praktisch ingesteld. 

Je houdt van je vak, je bent trots dat je mensen helpt en ondersteunt, maar je kent ook de last van de hoge verantwoordelijkheid die je draagt. 

Je betrokkenheid is mooi, maar als je heel eerlijk bent gaat het ook weleens ten koste van jezelf. Je voelt je (steeds) vaker moe. 

Dit heeft consequenties voor je werk en je privé- leven. Je levert minder kwaliteit op je werk en misschien ben je vaker humeurig?  Je zou wel meer energie willen hebben!  

Daarnaast speelt er in de palliatieve zorg complexe problematiek. 

Het gaat niet alléén om de lichamelijke klachten.

 Er speelt zoveel méér! 

Het gaat om de volledige mens, zijn verhaal, zijn omgeving en een mooie afsluiting van het leven. Jij speelt hier een cruciale rol in. Hoe iemand afscheid neemt, en hoeveel troost hierbij geboden kan worden.

Ik geloof erin wanneer jij goed in je vel zit, jij ook goed voor de ander kan zorgen. Ik geloof er ook in dat je verder wilt kijken dan alleen het aanreiken van een medicijnen. 

Ik denk dat je mensen echt wilt ontmoeten en zien.

Stap 1

Download de gratis oefening

Gratis

Minder stress en meer rust?

"Je komt heel evenwichtig over, wat rust uitstraalt. Door een combinatie van betrokken hartelijkheid en realistische nuchterheid, voelen mensen vertrouwen in jou en weten ze gauw wat ze aan je hebben."

Serena van Doorn uit Maastricht, 

zzp'er in de zorg

Stap 2

Maak een keuze uit onderstaande diensten

training terminale zorg

Workshops en Trainingen

Je wilt jezelf ontwikkelen. Zodat je beter voor jezelf én de ander kunt zorgen. Je wil méér handvatten, kennis tools en wijsheid toepassen.

begeleiding rouwverwerking

1 op 1 ondersteuning / coaching

Je ervaart stress, vermoeidheid, boosheid en andere zware emoties. Of mischien ben je juist leeg en uitgeblust. Je wilt verbetering in jouw situatie brengen. Je hebt behoefte aan een persoonlijke oplossing