Ondersteuning als je ernstig ziek of terminaal ziek bent
arrow_drop_up arrow_drop_down

Deskundige ondersteuning met een warm hart

1 op 1 ondersteuning voor stervenden en zieken

Een Bakkie Troost gesprek met Diana 

(online consult)

Start hier als je het moeilijk hebt, door de bomen het bos niet meer ziet en je niet weet waar je moet beginnen. Je wilt ondersteuning, maar weet eigenlijk niet precies wat je nu nodig hebt. Het is chaos en onrustig in je hoofd. Hoe ga je de zaken concreet aanpakken? Je wilt je verhaal kwijt en je wilt duidelijkheid. Je wilt je naaste niet belasten met je vragen en twijfels. Misschien wil je wel anoniem blijven.

Met een bakkie troost help ik je orde op zaken te stellen, je uit een vicieuze cirkel te stappen en reik ik je concrete handvatten aan.

Stervensbegeleiding

Je wilt op een mooie manier afscheid nemen.Je ervaart klachten in de laatste levensfase en je wilt hierbij ondersteund worden op een natuurlijke manier. Wat zijn de opties om klachten te verminderen? Hoe ga je om met verdriet, lijden en pijn? Welke mogelijkheden zijn er om angst te verminderen en rust te bevorderen? 

Palliatieve thuiszorg regio Maastricht

Je wilt het complete plaatje geregeld hebben om thuis een mooi afscheid te bieden. Je wilt een expert die je helpt met vragen en praktisch advies geeft in deze moeilijke situatie. Je wilt een persoonlijk en warm afscheid en je vindt je privacy belangrijk. Voor jou geen grote aantallen zorgverleners over de vloer, maar je wilt wel persoonlijk contact en een band opbouwen met de mensen die je ondersteunen. Naast de eventuele persoonlijke verzorging of verpleging heb je interesse in afscheidsrituelen en complementaire zorg. Je weet dat het niet alleen gaat om de lichamelijke zorg, maar dat mentaal en emotioneel welbevinden belangrijk zijn voor een troostvol en warm afscheid.

Tevreden klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hoe heeft Ster in Zorg jou ondersteunt?

Diana heeft ons eerst wegwijs gemaakt in alle verschillende voorzieningen en daarna voor ons PGB aangevraagd onder Wet Langdurige Zorg. Na ontvangst van medische gegevens van de huisarts was de aanvraag binnen 3 weken toegekend! Zeer tevreden!

Mw. P. uit  Maastricht

Klantervaring:

Beste Diana

 Ook deze keer weer fijn geholpen bij de aanvraag van het PGB

En na dat ik er niet helemaal uit kwam met de rest invullen ook perfect geholpen .

Bedankt en tot de volgende keer

Mw. C.

  • klantervaring van een mantelzorger

    Wat vind je van mijn dienstverlening?

    "Je bent open en eerlijk. Stelt de juiste vragen. Goed benaderbaar (laagdrempelig). Kundig en bekwaam. Zoekt zaken op en komt terug op afspraken. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt :-)! "

    Ms. Nameless
  • Welke ondersteuning past het beste bij jou?