Professioneel aan de slag als stervensbegeleider

Professioneel aan de slag als stervensbegeleider of levenseinde doula

Voorkom de 5 meest gemaakte fouten door ondersteuners in de laatste levensfase die een goedlopende praktijk willen, maar nog niet gerealiseerd hebben

Droom je van een eigen praktijk om te ondersteunen in de laatste levensfase?

Je voelt de roep, je 'inner calling', misschien weet je niet waarom, maar je voelt je aangetrokken tot ondersteunen in de laatste levensfase.

Anderen schrikken hier misschien van, maar jij voelt dat je er iets mee moet doen. Misschien weet je nog niet precies wat, of weet je nog niet hoe je dit gaat aanpakken. Of geloof je niet dat dit mogelijk is.  Er dient natuurlijk ook brood op de plank te komen en je hebt geen idee hoe je dit kunt aanpakken. Herkenbaar?

Dan is deze training precies voor jou!

In deze training onthul ik je mijn meest waardevolle inzichten als stervensbegeleider en zelfstandige ondernemer sinds 2006.


Wat ontdek je in deze training:

  • De 5 meest gemaakte fouten door aankomend stervensbegeleiders/ levenseinde doula's (en hoe je deze voorkomt)
  • Waar je potentieel ligt als (aankomend) ondersteuner in de laatste levensfase
  • Welke aspecten cruciaal zijn als je als ondernemer/ zzp'er stervensbegeleider/doula aan de slag wilt gaan
  • Hoe je integer geld verdient als stervensbegeleider/doula
  • Wat je vooral zeker weten niet moet doen als je een praktijk start als stervensbegeleider/levenseinde doula


Na het volgen van deze training heb je concrete handvatten wat wel en niet werkt als je van stervensbegeleiding je baan maakt. Toen ik startte als stervensbegeleider was ik veel tijd kwijt met uitzoeken wat wel en niet werkt. Ik investeerde veel geld in zaken die ik dacht nodig te hebben (wat uiteindelijk geldverspilling bleek), en kostbare tijd koste. Ik deel je al deze inzichten in deze training, zodat je deze fouten niet hoeft te maken.


Praktische informatie

Dit  is een video training. Je kunt meteen starten in de online academie van Ster in Zorg

Investering: €125,- 

Voorkom de valkuil van starters; win tijd en voorkom geldverspilling

Over Diana Stassen MSc.

Diana heeft meer dan 23 jaar ervaring als palliatief wijkverpleegkundige en als stervensbegeleider. Ze studeerde af aan de universiteit van Maastricht en is tevens opgeleid als NLP-trainer en hypnotherapeut.

Ze heeft honderden cliënten, diens familieleden en collega zorgverleners ondersteunt met haar warme, liefdevolle en praktische visie hoe je betekenis geeft in de laatste fase van het leven. Ze helpt mensen met een 'zachte overgang', geeft praktische handvatten en brengt troost. Ze gelooft in de samenwerking tussen je hoofd (kennis), je hart (compassie), je buik (intuïtie) en je handen (praktisch toepassen).

Sinds 2020 heeft ze zich volledig toegelegd op het ondersteunen van (aankomend) stervensbegeleiders om beter te worden in hun vak. Ze helpt diegene die een eigen praktijk starten, zodat ze met hun passie hun inkomen verdienen.

Diana: "Écht, je kunt het verschil maken in de laatste levensfase! Er is veel meer mogelijk dan je denkt! Je bent het de wereld verschuldigd om je talenten ten volle te benutten. Zeker in deze tijd hebben andere je warmte, compassie, verbinding en praktische oplossingen harder nodig dan ooit!

Ontdek hoe je meer mensen ondersteunt aan het levenseinde op een dieper level, als professionele stervensbegeleider

€ 125-

Professioneel aan de slag als stervensbegeleider/ levenseinde doula

Je bekijkt de opname in de online academie van ster in Zorg.

Investering: €125,-