Masterclass stervensbegeleiding

Wil jij het verschil maken in de laatste levensfase?

Verrijk je inzichten om comfort en rust te brengen in de meest betekenisvolle momenten van het leven

steun-stervensbegeleiding

Omarm jouw rol in de laatste levensfase:
Wordt een bron van troost en begrip

Je wilt méér handvatten om te ondersteunen in de laatste levensfase. Je wilt van betekenis zijn en ondersteunen om rust en vertrouwen te brengen.


Misschien voel je een diepe roeping om aanwezig te zijn in de meest kwetsbare momenten van het leven. Of je nu een zorgverlener bent, een naaste van iemand die deze belangrijke fase doormaakt, of iemand die het pad van stervensbegeleiding overweegt, jouw rol is van onschatbare waarde. Je hebt de kracht om meer dan alleen comfort te bieden; je hebt de kracht om met elk gebaar, elk woord, een diepe, blijvende impact te maken.


Verbinding, Begrip, Troost: Jouw Gave aan de Wereld

Stel je voor dat je naast het bed staat van iemand die afscheid neemt van deze wereld. Jouw aanwezigheid, met begrip en compassie, brengt rust waar angst heerst, licht waar schaduw valt. Dit is geen gewone zorg; dit is een daad van liefde, een moment van pure menselijkheid.

stervensbegeleiding

Laat me je meenemen op een reis vol inzichten en wijsheid


Neem deel aan de gratis Masterclass "Liefdevolle en Praktische Stervensbegeleiding"


❣️ Een hartverwarmende benadering kunt hanteren om een wereld van verschil te maken.
❣️ De emotionele en praktische aspecten van stervensbegeleiding kunt aanpakken.
❣️ Liefdevolle ondersteuning kunt bieden in de laatste momenten.
❣️  De kracht van voorbereiding kunt gebruiken als de fundering van stervensbegeleiding met hart en ziel.
❣️ Zes levensveranderende inzichten kunt opdoen die jouw benadering van stervensbegeleiding zullen transformeren.


Jouw Uitnodiging om een Lichtpunt te Zijn

Deze masterclass is meer dan een leerervaring; het is een uitnodiging om een lichtpunt te worden in de levens van mensen op hun meest kwetsbare momenten. Als je voelt dat dit jouw pad is, als jouw hart zegt dat dit jouw roeping is, meld je dan nu gratis aan.

Ontdek hoe je het verschil maakt in de laatste levensfase


Maak Kennis met Diana Stassen: Een Toegewijde Gids in Stervensbegeleiding

Maak kennis met Diana Stassen, wiens hart en ziel gewijd zijn aan het verrijken van stervensbegeleiding. Als een ervaren palliatief wijkverpleegkundige, een deskundige hypnotherapeut en een bevlogen gezondheidswetenschapper, staat Diana aan de voorhoede van een liefdevolle en holistische benadering van de laatste levensfase.


Diana's pad in de gezondheidszorg is gevormd door haar vastberadenheid om elke stervenservaring zo vredig en betekenisvol mogelijk te maken. Haar werk, doordrenkt met zowel professionele kennis als empathische diepgang, is geïnspireerd door de talloze levensverhalen die ze in haar carrière heeft mogen begeleiden.


Als de drijvende kracht achter Ster in Zorg en de Stervensgoed levenseinde doula opleiding, streeft Diana ernaar haar uitgebreide kennis en ervaring te delen. Ze is ervan overtuigd dat echte stervensbegeleiding verder gaat dan techniek; het vereist hart, empathie en een diep begrip van menselijke behoeften.


In deze masterclass onthult Diana haar meest waardevolle lessen en technieken, verzameld door jaren van praktijk en studie. Ze nodigt je uit voor een leerzame reis waarin je leert om een steunpilaar te zijn van troost en begrip in de meest cruciale momenten van het leven.

Diana: "Écht, je kunt het verschil maken in de laatste levensfase! De eerste stap om te zetten is je kennis vergroten. Je ondersteunt op de best mogelijke manier als je weet wat je doet. In deze masterclass onthul ik je essentiële kennis en praktische handvatten die ondersteunen tijdens deze belangrijke fase. Je zult warmte, comfort en troost brengen."