Masterclass Hoe word ik een ster in stervensbegeleiding?

Gratis Masterclass 

Hoe word je een ster in stervensbegeleiding?

Voorkom de 5 meest gemaakte fouten door stervensbegeleiders die een goedlopende praktijk willen, maar nog niet gerealiseerd hebben

Droom je van een eigen praktijk als stervensbegeleider?

Je voelt de roep, je 'inner calling', misschien weet je niet waarom, maar je voelt je aangetrokken tot stervensbegeleiding.

Anderen schrikken hier misschien van, maar jij voelt dat je er iets mee moet doen. Misschien weet je nog niet precies wat, of weet je nog niet hoe je dit gaat aanpakken. Of geloof je niet dat dit mogelijk is.

Dan is deze gratis masterclass voor jou!

In deze masterclass 'Hoe word je een ster in stervensbegeleiding' onthul ik je mijn meest waardevolle inzichten als stervensbegeleider en zelfstandige ondernemer.


Meld je gratis aan voor deze live masterclass en ontdek:

  • De 5 meest gemaakte fouten door aankomend stervensbegeleiders
  • Waar je potentieel ligt als (aankomend) stervensbegeleider
  • Welke aspecten cruciaal zijn als je als ondernemer/ zzp'er stervensbegeleider aan de slag wilt gaan
  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie

Reacties van deelnemers

Dit wil ik! Stervensbegeleider worden! Ik had geen idee hoe ik hier een boterham mee zou kunnen verdienen. De masterclass geeft me inzicht wat mijn volgende stap is. Severien

Wat een inzichten! Ik had geen benul dat er zoveel mogelijkheden waren om te helpen in de laatste levensfase- Toos uit Maastricht

Het geeft me troost! Dank je wel daarvoor- Gerda uit Heerlen

Een praktische en verfrissende kijk op het levenseinde-Ton uit Heerenveen

Jeetje, ik stapte in alle 5 fouten die ze benoemde in de masterclass. Wat een pijnlijke ontdekking, maar nu ga ik het wel anders aanpakken! - Anoniem

null

Over Diana Stassen MSc.

Diana heeft meer dan 23 jaar ervaring als palliatief wijkverpleegkundige en als stervensbegeleider. Ze studeerde af aan de universiteit van Maastricht en is tevens opgeleid als NLP-trainer en hypnotherapeut.

Ze heeft honderden cliënten, diens familieleden en collega zorgverleners ondersteunt met haar warme, liefdevolle en praktische visie hoe je betekenis geeft in de laatste fase van het leven. Ze helpt mensen met een 'zachte overgang', geeft praktische handvatten en brengt troost. Ze gelooft in de samenwerking tussen je hoofd (kennis), je hart (compassie), je buik (intuïtie) en je handen (praktisch toepassen).

Sinds 2020 heeft ze zich volledig toegelegd op het ondersteunen van (aankomend) stervensbegeleiders om beter te worden in hun vak. Ze helpt diegene die een eigen praktijk starten, zodat ze met hun passie hun inkomen verdienen.

Diana: "Écht, je kunt het verschil maken in de laatste levensfase! Er is veel meer mogelijk dan je denkt! Je bent het de wereld verschuldigd om je talenten ten volle te benutten. Zeker in deze tijd hebben andere je warmte, compassie, verbinding en praktische oplossingen harder nodig dan ooit!

Ontdek hoe je meer mensen ondersteunt aan het levenseinde op een dieper level, als professionele stervensbegeleider

null