Stervensbegeleiding

Je bent op zoek naar mogelijkheden die je gezondheidsbeleving vergroten 

en (toekomstige) klachten verminderen.

Als de prognose en daarmee de toekomst verslechterd kan dit emotionele, fysieke, spirituele en mentale klachten geven. 

Logisch, want je toekomst beeld veranderd drastisch. 


Vaak treden er complicaties op zoals: 

  1. Pijn
  2. Misselijkheid
  3. Angst 
  4. Vermoeidheid 

Deze complicaties kunnen de kwaliteit van leven ernstig verlagen. In sommige gevallen is hier iets aan te doen. Klachten en symptomen kunnen verminderen waardoor jij je beter voelt.

De reguliere gezondheidszorg kan ontzettend veel, echter bij het bestrijden van symptomen is het onvoldoende om alleen medicatie in te zetten. 

Een luisterend oor, aandacht, rust en ontspanning werken ondersteunend zodat je beter slaapt, minder pijnbeleving ervaart en een start maakt met het verwerken van je verdriet.


Kun jij je voorstellen dat je meer rust ervaart? 

Ik zie helaas vaak in de praktijk dat er veel pijn, onrust en angstklachten zijn. Dit heeft tot gevolg dat de kwaliteit van leven afneemt. 

Je lichaam gaat achteruit en dat gaat gepaard met (emotionele) pijn. Niet alle klachten zijn te voorkomen of effectief te behandelen. 


Zou je de kans willen missen om je welbevinden te vergroten?


Geloof mensen niet wanneer ze zeggen 'je hoeft helemaal geen pijn te lijden, daar is medicatie voor'. In de praktijk ervaren mensen veel te veel bijwerkingen zoals een delier, misselijkheid, vermoeidheid, sufheid en obstipatie.

Wat ik je kan vertellen is dat het niet gemakkelijk is om de laatste levensfase rustig te laten verlopen. Naast de reguliere gezondheidszorg adviseer ik in aanvullende/complementaire/alternatieve geneeswijzen die prima te gebruiken zijn naast de 'normale' zorg.


Hoe zou het voor je zijn om?

  • Meer rust zou hebben
  • Minder angst te ervaren
  •  Pijn en pijnbeleving te verminderen
  • Minder vermoeid te zijn
  • Minder misselijk te zijn
  • Beter te slapen

Gratis e-book 

Voor mensen met een slechte prognose

Als de toekomst veranderd, ziet het leven er anders uit. De tijd die je hebt raakt op. Je lichaam veranderd. 

Je wilt pijn zoveel mogelijk beperken en zoveel mogelijk rust ervaren.

 In dit gratis e-book lees je wat hypnotherapie voor jou kan betekenen om minder pijn te beleven en minder angst te ervaren.

50%
Ja, stuur me het e-book
Ik ga akkoord met de privacy richtlijn. (Jouw mailadres wordt gebruikt om het e-book te sturen. Daarnaast stuur ik je tips en advies via de mail. Je mailadres wordt niet voor anderen partijen gebruikt. Onderaan de pagina vind je de privacyverklaring)
ja, stuur mij het gratis ebook

Wat kun je verwachten?

In eerste instantie maken we kennis via de telefoon.

Op deze manier bespreken bespreken we kort je situatie en kan ik eventuele vragen beantwoorden. Indien je graag een afspraak wilt maken dan plannen we deze gelijk in.


Het consult kan zowel via een huisbezoek (regio Zuid-Limburg) als online (skype) plaats vinden. De consulten zijn prima te gebruiken als aanvulling op reguliere behandelingen (overleg indien nodig met de arts). 


Technieken die ik toepas zijn hypnosetherapie, aromatherapie (werken met etherische oliën), en moderne coachtechnieken (zoals NLP en IEMT).


N.B.

De therapie is geen vervanging voor medische ondersteuning. Ik ben geen arts en ik stel géén diagnoses. Ik ben opgeleid als HBO-Verpleegkundige, gezondheidswetenschapper (MSc./Drs.), hypnosetherapeut en aankomende NLP trainer. Ik ben in bezit van een geldige B.I.G registratie. 

Mijn consulten zijn ter ondersteuning van uw welbevinden én niet bedoeld om te genezen.

Waarom bij Ster in Zorg?

Je maakt een afweging of deze dienstverlening bij je past.

Eigenlijk kunt je daar maar op een manier achter komen en dat is door contact op te nemen.

Ik heb jarenlang gewerkt als wijkverpleegkundige in de palliatieve zorg en ben afgestudeerd als gezondheidswetenshapper.

Ik ben zeer geboeid door de werking van onze geest en natuurlijke remedies tegen grote en kleine klachten. 

Wat mijn dienstverlening uniek maakt, is dat ik een brug sla tussen beide werelden. Wat ik erg belangrijk vind is respect, aandacht en een warme liefdevolle benadering.

Hier leest u meer over mijn achtergrond.

Ik geef eerlijk uitleg wat mogelijk is (en wat niet) en kan je verder helpen of eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon. 

Informatie over tarieven en vergoedingen vind je hier