Hypnotherapie Stervensbegeleiding
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je wilt klachten verminderen en welbevinden verhogen

Als de prognose en daarmee de toekomst verslechterd kan dit emotionele, fysieke, spirituele en mentale klachten geven. 

Je toekomst beeld veranderd drastisch. 


Vaak treden er complicaties of bijwerkingen op ten gevolge van lichamelijke achteruitgang.

Bijvoorbeeld 

  1. Pijn
  2. Misselijkheid
  3. Angst 
  4. Vermoeidheid 

Deze complicaties kunnen de kwaliteit van leven ernstig verlagen. In sommige gevallen is hier iets aan te doen. Klachten en symptomen kunnen verminderen waardoor jij je beter voelt.

De reguliere gezondheidszorg kan ontzettend veel, en hypnotherapie kan hierbij ondersteunend werken.


Kun je voorstellen dat je meer rust ervaart? 

Ik zie helaas vaak in de praktijk dat er veel pijn, onrust en angstklachten zijn. Dit heeft tot gevolg dat de kwaliteit van leven afneemt. 

Je lichaam gaat achteruit en dat gaat gepaard met (emotionele) pijn. Niet alle klachten zijn te voorkomen of effectief te behandelen. 


Geloof mensen niet wanneer ze zeggen 'je hoeft helemaal geen pijn te lijden, daar is medicatie voor'. In de praktijk ervaren mensen veel te veel bijwerkingen zoals een delier, misselijkheid, vermoeidheid, sufheid en obstipatie.

Wat ik je kan vertellen is dat het niet altijd gemakkelijk is om de laatste levensfase rustig te laten verlopen. Naast de reguliere gezondheidszorg adviseer ik in aanvullende/complementaire/alternatieve geneeswijzen die prima te gebruiken zijn naast de 'normale' zorg.


Waarvoor kun je hypnotherapie inzetten?

  • Meer rust
  • Minder angst ervaren
  •  Pijn en pijnbeleving verminderen
  • Minder vermoeidheid
  • Vermindering misselijkheidsklachten
  • Beter slapen, meer energie

Wat kun je verwachten?

In eerste instantie maken we kennis via de telefoon.

Op deze manier bespreken bespreken we kort je situatie en kan ik eventuele vragen beantwoorden. Indien je graag een afspraak wilt maken dan plannen we deze gelijk in.


Het consult kan zowel via een huisbezoek (regio Zuid-Limburg) als online (skype) plaats vinden. De consulten zijn prima te gebruiken als aanvulling op reguliere behandelingen (overleg indien nodig met de arts). 


Technieken die ik toepas zijn hypnosetherapie, aromatherapie (werken met etherische oliën), en moderne coachtechnieken (zoals NLP en IEMT).


N.B.

De therapie is geen vervanging voor medische ondersteuning. Ik ben geen arts en ik stel géén diagnoses. Ik ben opgeleid als HBO-Verpleegkundige, gezondheidswetenschapper (MSc./Drs.), hypnosetherapeut en aankomende NLP trainer. Ik ben in bezit van een geldige B.I.G registratie. 

Mijn consulten zijn ter ondersteuning van uw welbevinden én niet bedoeld om te genezen.

Waarom bij Ster in Zorg?

Je maakt een afweging of deze dienstverlening bij je past.

Eigenlijk kunt je daar maar op een manier achter komen en dat is door contact op te nemen.

Ik heb jarenlang gewerkt als wijkverpleegkundige in de palliatieve zorg en ben afgestudeerd als gezondheidswetenshapper.

Ik ben zeer geboeid door de werking van onze geest en natuurlijke remedies tegen grote en kleine klachten. 

Wat mijn dienstverlening uniek maakt, is dat ik een brug sla tussen beide werelden. Wat ik erg belangrijk vind is respect, aandacht en een warme liefdevolle benadering.

Hier leest u meer over mijn achtergrond.

Ik geef eerlijk uitleg wat mogelijk is (en wat niet) en kan je verder helpen of eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon. 

Informatie over tarieven en vergoedingen vind je hier