Overeind blijven als je zorgt voor je ongeneeslijk zieke familielid

Je kunt niet omvallen, want je hebt dé belangrijke taak om te zorgen

Je weet dat je overeind moet blijven, want er zijn veel mensen afhankelijk van jou.

Maar, dat is makkelijker gezegd dat gedaan. Je aandacht is namelijk bij je zieke familielid en of je cliënten en helemaal niet bij jezelf. Je bent stiekem bang dat je het niet gaat volhouden.

Wat als dit zo lang blijft voortduren?

Je hebt eigenlijk geen plan B. En als je wel een plan B hebt, dan wil je dit niet gebruiken. Je wilt alles doen om je familielid jouw goede zorgen te blijven geven. Maar......Misschien herken je ook wel het volgende?


  1. Je voelt je er vaak alleen voor staan?
  2. Je bent bang dat je het niet gaat volhouden?
  3. Je komt niet aan jezelf toe?
  4. Je hebt geprikkeld gedrag naar anderen?

De 'weg met stress training' is speciaal voor jou als je zorgt draagt voor je ongeneeslijk zieke familielid. Het helpt jou te ontspannen zodat je kunt opladen. Waardoor je weer energie krijgt om voor je dierbare te zorgen. Want dat is wat je belangrijk vind!

Het is niet egoïstisch om ook voor jezelf te zorgen, het is juist verstandig. Wat zou er gebeuren als jij de zorg niet meer aankunt?


In de deze videotraining neem ik je mee en deel ik een effectieve oefening die je diep laat ontspannen zodat je er weer tegen aan kunt.


Geloof me, ik weet er alles van als mantelzorger. Mijn naam is Diana en ik strubbelde jaren met zorgen voor de ander en overeind blijven. Soms voelde ik me schuldig, alsof ik tekort schoot. Ik droeg enorme verantwoordelijkheid en de balans tussen zorgen voor de ander én zorgen voor mezelf was ver te zoeken.

De opgelopen frustratie inspireerde me tot het volgen van trainingen en opleidingen die me vandaag de dag ondersteunen beter voor mezelf te zorgen én beter voor de ander te zorgen. Als ik rust ervaar, kan ik deze rust namelijk ook overdragen op diegene waarvoor ik zorg. Deze rust helpt enorm als het gaat om waardig afscheid nemen.

Mag ik je de kennis doorgeven die me heeft geholpen?


Na je aanmelding ontvang je de effectieve oefening in je mailbox.

No opt-in form has been selected