Gratis e-book in 9 stappen een passende thuiszorgindicatie

Excuses!

Dit e-book is momenteel niet beschikbaar

Herken je als zorgverlener het volgende?

  1. Je ziet door de bomen het bos niet meer als je de thuiszorg zelfstandig wilt regelen.
  2. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd in zorgland
  3. Je bent het meer dan beu, het regelen van de thuiszorg loopt steeds spaak
  4. Je bent bang dat betalingen van je facturen achterblijven, terwijl je wel de zorg hebt verleend die noodzakelijk is
  5. Je hebt het gevoel dat de betalende instanties in de thuiszorg tegen werken

Je zou wel willen dat...

  • Je een overzicht hebt welke stappen genomen dienen te worden om de thuiszorg gefinancierd te krijgen
  • Je een uitgetekende route hebt welke volgende stap je dient te zetten om de thuiszorg te regelen en gefinancierd te krijgen
  • Je wilt de controle terug hoe je de thuiszorg indicatie rond krijgt
  • Je simpele en duidelijke uitleg had, in de vorm van een stappenplan die je écht wegwijs maakt in de thuiszorg.

Ik heb goed nieuws voor je!

Dit gratis e-book voor zorgverleners in de thuiszorg helpt jou in 9 stappen een passende indicatie voor je cliënten te organiseren. Je kunt deze via onderstaande button gratis downloaden.

Het is weldadig overzichtelijk! Ik twijfelde vaak bij welk loket ik moest aankloppen. Moet ik bij de gemeente zijn of toch bij de zorgverzekeraar? Dankzij de tips van Diana weet ik precies waar ik moet zijn, en laat ik me ook niet meer van kastje naar de muur sturen.

Eigenaar thuiszorg organisatie

Ik vind het heerlijk om zzp'er in de thuiszorg te zijn. Alleen die bureaucratie daar ben ik niet zo blij mee. Gelukkig heb ik nu overzicht dankzij het e-book. Dit geeft rust voor mijn cliënten, diens familieleden, maar ook voor mezelf. Ik krijg mijn zorguren nu op tijd betaald.

Zzp'er in de zorg

Ik wilde zo graag mijn thuiszorg zelf regelen. Maar, waar moest ik beginnen? Het duizelde gewoon. Ik had het bijna opgegeven. Gelukkig kwam dit e-book in 9 stappen een passende thuiszorg indicatie net op tijd. Ik heb doorgezet en nu heb ik mijn thuiszorg helemaal naar wens geregeld.

Cliënt met een PGB