Sterven met aandacht voor lichaam, geest en ziel
arrow_drop_up arrow_drop_down
Ster in Zorg

Bakkie Troost Gesprek

Gratis advies gesprek voor naasten en ongeneeslijk zieken

Geef me persoonlijk en passend advies

Laat je naam en mailadres achter

Ja, graag!
Your information is safe with us

Waardevol advies, praktische tips en handvatten bij ongeneeslijke ziekte om welbevinden te bevorderen

Er komt veel op je af als je ongeneeslijk ziek bent of zorgt voor een zieke. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je weet niet waar je moet beginnen.Je wilt ondersteuning, maar weet eigenlijk niet precies wat je nodig hebt. Het is mogelijk chaotisch en onrustig in je hoofd.

Je wilt je naaste(n) niet belasten met je vragen en twijfels. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, duidelijkheid en praktisch advies.

  • Hoe kun je jezelf het beste voorbereiden?
  • Wat moet je allemaal regelen, en hoe dan?
  • Hoe kun je de zaken concreet aanpakken?

Met een Bakkie Troost gesprek help ik je orde op zaken te stellen, je uit een vicieuze cirkel te stappen en reik ik je concrete handvatten aan.

Gratis en vrijblijvend.

Waarom kan Diana ondersteunen?

Diana Stassen (Drs./MSc.) draagt mensen die zorgen een warm hart toe. Ze pleit voor aandacht voor zowel lichaam, geest als de ziel voor mensen die ziek zijn. Ze is expert op het gebied van welbevinden bij ongeneeslijke ziekte en in de laatste levensfase. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring met het ondersteunen naar een waardevol afscheid. Ze helpt complicaties te voorkomen en klachten zoals angst en pijn te verminderen. Ze is afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht en is tevens wijk & palliatief verpleegkundige, NLP-trainer en hypnotherapeut.

Veel gestelde vragen

Waarom is dit gratis?

Ik wil mijn expertise delen voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en diens naasten. Omdat ik ten diepste voel dat het anders kan, dan hoe het vaak gaat in de praktijk. Dat vind ik jammer, en dat doet me zelfs pijn. Ik wil mensen behouden van een naar afscheid dat voorkomen had kunnen worden. Ik wil mensen bewust maken en  mogelijkheden laten zien. Mensen kloppen aan bij instanties maar vinden daar niet echt gehoor. Daarom bied ik dit gesprek gratis aan.

Is dit een verkoopgesprek?

Het gesprek is bedoeld als advies en coach gesprek. Om tips en advies te geven om klachten en pijn te verminderen en juist een waardevol afscheid te bevorderen. Het is een gratis service die ik aanbied vanuit Ster in Zorg. Als ik ervan overtuigd ben dat je bent geholpen met een dienst, een organisatie of programma dan zal ik dat aangeven.Je bent vrij of je deze hulp aan wilt gaan of niet.

Waar kan ik je bij ondersteunen? 

Mijn expertise is op het gebied van zorg, organiseren van thuiszorg, het mogelijk maken van thuis overlijden en alles wat erbij komt kijken. Ik kan ondersteunen bij rouw, verlies en zingevingsvragen. Juist ook hele praktische vragen hoe alles geregeld en georganiseerd kan worden, help ik je mee op weg. Ik kan je vertellen wat er in grote lijnen op je af komt als je geen idee hebt wat je te wachten staat. Ik vertel je eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik help je met het vinden van aanvullende kwalitatieve therapieën die helpen klachten te verminderen en rust te bevorderen. Ik beschik over een zeer ruim netwerk van therapeuten en zorgverleners die verlichting brengen. Daarnaast is het hebben van ruggespraak en een luisterend oor heel prettig.

Voor wie is het Bakkie Troost gesprek bedoeld?

Een bakkie Troost gesprek is bedoeld voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, stervenden en hun naasten. Vaak is het ook de partner of de kinderen die contact opnemen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je  op de 'ja' button hebt geklikt verschijnt er een vragenlijst. Met de antwoorden uit deze vragenlijst kan ik me goed voorbereiden op het gesprek. Wanneer je de vragen hebt beantwoord, plannen we via de mail een datum.

Hoe lang duurt een Bakkie Troost gesprek?

Een Bakkie troost gesprek duurt maximaal 40 minuten. Het gesprek vindt via de telefoon, in de praktijk of via een huisbezoek plaats.

Reacties van klanten

Ik vind dat de dienstverlening zeer goed was!

Ton Bos uit Meerssen (mantelzorger)

Ik geef je een 10!

Cindy Smeets uit Vaals (mantelzorger)

Ja, ik wil een Bakkie Troost gesprek met Diana

Laat je naam en je mailadres achter vervolgens neem ik contact met je op.