Ondersteuning in de laatste levensfase voor zorgverleners en familie

Je wilt warme ondersteuning bieden in de laatste levensfase

Ben je klaar om meer rust en comfort te geven?

Gratis E-book


In 9 stappen een passende thuiszorg indicatie

Je wilt thuiszorg organiseren maar je ziet door de bomen het bos niet meer. In dit e-book help ik je op weg om passende thuiszorg te regelen.

Gratis Ontspanningsoefening


Van stress naar rust als je zorgt voor mensen die ziek zijn

Je wilt beter voor de ander én beter voor jezelf zorgen. Ik geloof erin wanneer jij goed in je vel zit, jij ook beter voor de ander kan zorgen.

Gratis Checklist


Als je niets wilt vergeten in de zorg thuis

Er komt veel op je af als je zorgt in de laatste levensfase. Heb je aan alles gedacht? Deze checklist gaat je hierbij helpen.

Reacties van je voorgangers

Eindelijk alles overzichtelijk  op een rij!

Dank voor het e-book in 9 stappen een passende indicatie. Het gaf me duidelijkheid tussen de hoofd en bijzaken. Dat gaf me helderheid en overzicht. Ik weet nu welke stap ik mag gaan zetten om de indictie voor elkaar te krijgen.

Ton Janssen uit Meerssen (mantelzorger)

Ik was verrast dat het zo snel voor me werkte!

Ik doe wel vaker ontspanningsoefeningen. Heerlijk vind ik dat. Deze was anders. Ik ben verbaasd hoe snel en diep ik kan ontspannen met deze techniek. Echt verbijsterd. Ik ben diep geraakt, in positieve zin!

Cindy  verpleegkundige in de thuiszorg

Aan alles gedacht!

Ik moest zoveel regelen toen mijn vader thuis wilde overlijden. Terwijl ik erg geëmotioneerd was. De checklist hielp mij praktische keuzes te maken. Ik kon dat zelf niet meer goed overzien door alle hectiek en emoties die er op dat moment speelde. Dank!

Kim

mantelzorger

Ik weet het wel!

Ja, ik zeg het ook altijd tegen anderen, dat ze goed voor zichzelf moeten zorgen! Ik weet dat je rust moet hebben om rust te brengen. Maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Deze oefening werkt super effectief en snel!

Priscilla verzorgende IG werkzaam in een hospice