Dienstverlening voor naasten rondom de laatste levensfase
arrow_drop_up arrow_drop_down

Deskundige ondersteuning met een warm hart

1-op-1-ondersteuning voor naasten en dierbaren

Een Bakkie Troost gesprek met Diana  (online consult)

Je hebt afscheid genomen van je dierbare of gaat dit binnenkort doen. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, aan begrip, je wilt je verhaal kwijt. Je wilt zaken bespreekbaar maken en weten of dit 'normaal' is. Wellicht heb je concreet advies nodig over HOE te zorgen in de laatste levensfase, of vind je het eng om te doen.

Rouw en verliesverwerking

Je dierbare is overleden of komt binnenkort te overlijden. Je toekomstbeeld is veranderd. Dit heeft impact op je leven, hoe ga je hiermee om? Je beleeft allerlei gevoelens en emoties of misschien voel jij je juist leeg. Er komt veel op je af. Hoe neem je afscheid?

Palliatieve thuiszorg regio Maastricht

Je wilt de beste zorg voor je dierbare. Misschien wil je een gedeelte van de zorg op je nemen of een gedeelte met zorgprofessionals samenwerken. Zodat je de verantwoordelijkheid niet geheel hoeft te dragen, maar dat je een vangnet en een hulplijn hebt. Zodat je er niet alleen voor staat, maar juist samen met betrokken, ervaren en warme mensen. Bij deze zorgverlening word je ondersteund in de persoonlijke verzorging en de verpleging van je dierbare. Daarnaast leveren wij ondersteuning zoals ritueelbegeleiding en alternatieve zorg om rust te bevorderen in de laatste levensfase. Voor een mooi, troostvol en warm afscheid. Neem contact op om mogelijkheden en wensen te bespreken.

Tevreden klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hoe heeft Ster in Zorg jou ondersteunt?

Diana heeft ons eerst wegwijs gemaakt in alle verschillende voorzieningen en daarna voor ons PGB aangevraagd onder Wet Langdurige Zorg. Na ontvangst van medische gegevens van de huisarts was de aanvraag binnen 3 weken toegekend! Zeer tevreden!

Mw. P. uit  Maastricht

Klantervaring:

Beste Diana

 Ook deze keer weer fijn geholpen bij de aanvraag van het PGB

En na dat ik er niet helemaal uit kwam met de rest invullen ook perfect geholpen .

Bedankt en tot de volgende keer

Mw. C.

  • klantervaring van een mantelzorger

    Wat vind je van mijn dienstverlening?

    "Je bent open en eerlijk. Stelt de juiste vragen. Goed benaderbaar (laagdrempelig). Kundig en bekwaam. Zoekt zaken op en komt terug op afspraken. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt :-)! "

    Ms. Nameless