Dienstverlening voor naasten rondom de laatste levensfase
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je wilt er niet alleen voor staan

als je familielid ongeneeslijk ziek is

Gratis Bakkie Troost gesprek 
Voor een luisterend oor

Je ondersteunt je ongeneeslijk ziek familielid. Je doet dit met veel warmte en liefde. Je wilt dit zo goed mogelijk doen. Maar het is best pittig, het voelt soms alsof je er alleen voor staat. Je hebt behoefte aan een luisterend oor,  aan begrip en je wilt je verhaal kwijt.

Nieuw! Online training Als je zorgt voor je dierbare

Je zorgt voor je vader, moeder of partner die ziek is. Nu in tijden van het corona virus ben je meer dan ooit op jezelf aangewezen als je zorgt voor je naaste. Er rust een uitdagende taak op je schouders als je zorgt. Het is mooi en stressvol tegelijkertijd. Want je zorgt niet alleen voor de ander, je maakt je ook zorgen over de ander. Ik wil je hierbij helpen. Zodat je steun ervaart en er niet alleen voor staat.

Ster in Zorg abonnement

Warmte, vertrouwen en rust in de thuissituatie

Je wilt de beste zorg voor je dierbare.

Je dierbare wilt thuis blijven wonen tot het allerlaatste, met alle comfort. Je wilt dat ook en zet alles in werking om dit te laten lukken. Voor nu en voor later. Zodat je dierbare thuis kan blijven in een vertrouwde en warme omgeving met goede zorg.

Misschien wil je een gedeelte van de zorg op je nemen of juist een gedeelte uit handen geven.

Maar je vindt het ook moeilijk om alles te regelen. Je ligt er vaak een nacht wakker van. Je ervaart druk op je schouders en je weet niet wat je te wachten staat in de toekomst. Je voelt je onrustig. Naast praktische vragen, kamp je natuurlijk met emoties zoals verdriet, boosheid en machteloosheid. Je zou willen dat het anders was. toch probeer je positief te blijven. Wat ga je doen als de gezondheid  van je dierbare verder verslechterd?

Tevreden klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hoe heeft Ster in Zorg jou ondersteunt?

Diana heeft ons eerst wegwijs gemaakt in alle verschillende voorzieningen en daarna voor ons PGB aangevraagd onder Wet Langdurige Zorg. Na ontvangst van medische gegevens van de huisarts was de aanvraag binnen 3 weken toegekend! Zeer tevreden!

Mw. P. uit  Maastricht

Klantervaring:

Beste Diana

 Ook deze keer weer fijn geholpen bij de aanvraag van het PGB

En na dat ik er niet helemaal uit kwam met de rest invullen ook perfect geholpen .

Bedankt en tot de volgende keer

Mw. C.

  • klantervaring van een mantelzorger

    Wat vind je van mijn dienstverlening?

    "Je bent open en eerlijk. Stelt de juiste vragen. Goed benaderbaar (laagdrempelig). Kundig en bekwaam. Zoekt zaken op en komt terug op afspraken. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt :-)! "

    Ms. Nameless