Stervensbegeleiding en hypnotherapie in de laatste levensfase
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat beteken je in de laatste levensfase?

Zorg beter voor jezelf én tegelijkertijd beter voor de ander

Of je nu zorgverlener, familielid of de ongeneeslijk zieke persoon bent, iedereen vindt het belangrijk dat je alles uit de kast haalt om bij te kunnen dragen aan een mooi afscheid. 

Een mooi afscheid dat troost geeft. 

Als diegene die zorgt doe je jouw uiterste best om de persoon die getroffen is door een ongeneeslijke ziekte te helpen.

Je geeft.

Jouw energie.

Aan de ander.

Wat betekent dat voor jou? Welke impact heeft dat voor jou?

Zorgen in de laatste levensfase is verre van gemakkelijk. De palliatieve levensfase is heftig en maakt diepe  impact voor ieder die erbij betrokken is. Voor jou is het belangrijk dat je de energie die je geeft ook weer terugkrijgt, vernieuwt.

Dat gaat echter - in veel gevallen - niet vanzelf. Daar bied ik ondersteuning bij.
Dat doe ik 1-op-1, zodat jij de volle aandacht krijgt die je verdient.


Voor wie is 1-op1 ondersteuning mogelijk?

1 op 1  Ondersteuning is mogelijk voor:

  • zorgverleners
  • mantelzorgers, zoals familieleden & vrienden

Door deze ondersteuning verminderen klachten, zoals stress, rouwklachten, verdriet, klachten door het verlies. Dit draagt bij aan rust. Rust die jou helpt de energie weer te krijgen die je nodig hebt. Als klachten verminderen en er meer rust is, draagt dit voor de patiënt - die natuurlijk een dierbaar familielid kan zijn - bij aan een mooi afscheid.  Een mooi afscheid helpt bij rouwverwerking en geeft troost.


Ik vind het belangrijk dat ik in mijn ondersteuning de verbinding kan maken met jou. Ik heb aandacht voor het totale plaatje. Voor de mens, de mens achter de mens. Zijn of haar emoties. Heel praktisch wil ik helpen de klachten te verminderen op een natuurlijke wijze.

Welke ondersteuning bied ik?

(Werk-)stressbegeleiding

Ter ondersteuning van zorgverleners die angst, trauma's, stress, oververmoeidheid, rouw en verliesvraagstukken en/of burn-out klachten ervaren.

Rouw en verliesbegeleiding

Ter ondersteuning van familieleden/vrienden die mantelzorgtaken verrichten en rouw & verlies, angstklachten, verliestrauma's, en/of overbelasting ervaren.

Stervensbegeleiding

Ter ondersteuning vanmensen met een terminale ziekte die klachten zoals angst, pijn, misselijkheid, vermoeidheid en slaapproblemen ervaren.